Săptămâna Teatrului continuă la Colibri cu spectacole, serbarea atelierelor și expoziții

0

Sâmbătă, 23 martie 2024, la ora 18:00 ne bucurăm de spectacolul „Pupăza din tei“, scenariul și regia: Cristian Mitescu, scenografia: Eugenia Tărășescu – Jianu, orchestrația muzicală: Viorel Andrinoiu, asistent de regie și coregrafia: Ionuț Sergiu Anghel, cu actorii: Marin Fagu, Andreea Ionescu, Adriana Ioncu, Oana Stancu.

Spectacolul „Pupăza din tei“ este o incursiune în lumea personajelor lui Ion Creangă, facilitând astfel accesul copiilor la marea literatură clasică românească.

Duminică, 24 martie 2024, la ora 11:00 actrițele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari ne întâmpină la teatru cu „Bună dimineața, noapte bună“, în spectacolul adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, regia Joro Ivanov, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandr Mihailov.

Publicul se va bucura de un spectacol muzical, antrenant, construit în jurul unei rivalități amuzante între noapte și zi.

Tot duminică, 24 martie 2024, dar la ora 13:00, ucenicii atelierelor Fabricii de povești electroColibri, din prima serie a acestui an, vor urca pe scena păpușilor. Este vorba de atelierele: Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu); Prima mea marionetă și Păpuși mari pentru cei mici (coord. Andreea Ionescu), Improvizăm  și  ne  distrăm  (coord. Robert Iovan); Joc, magie și păpușărie și Descoperire prin teatru (coord. Geo Dinescu); Creatorul de păpuși și Puzzle Factory (coord. Adriana  Teodorescu); Copilărie în culori, Învățăm să ne jucăm, Construim povești și Reporter special (coord. Laura Pumnea), Teatru de umbre (coord. Marin Fagu); În fața și în spatele camerei (coord. Marin Fagu, Andreea Melinescu).

Dar până duminică, craiovenii se pot bucura și de expoziția în imagini holografice Oltenia în oglindă, realizată de Marin Fagu și prezentată la Muzeul de Artă – Centrul Constantin Brâncuși cu prilejul Zilei Olteniei.

În Săptămâna Teatrului, luni, 25 martie, ora 18:00 este Ora de creativitate, cu Andreea Melinescu, atelier ce se va desfășura în Sala Studio, la Teatrul Colibri.

Marți, 26 martie, la ora 18:00 va începe atelierul Paper Puppets coordonat de Andreea Ionescu, tot în Sala Studio.

Ultima zi a Săptămânii Teatrului, 27 martie, când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului, readuce spectacolul „Pupăza din tei“ pe scena Colibri, la ora 10:30, și deschide porțile expoziției Primele povești.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Pentru atelierele desfășurate la Teatrul Colibri în Săptămâna Teatrului prețul biletelor este 7 lei / pers., pentru spectacolele organizate este 10 lei / pers., iar pentru spectacolele curente biletul este 13 lei / persoană.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *