Final de aprilie cu „Cenușăreasa“ și „Prietenii Motanului Încălțat“ pe scena Teatrului Colibri

0

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova își așteaptă publicul în ultimul week-end din luna aprilie la spectacolele „Cenușăreasa“ și „Prietenii Motanului Încălțat“, alături de actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu, Iulia Cârstea, Emanuel Popescu.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, la ora 18:00 o cunoaștem pe Cenușăreasa“, într-un spectacol după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Spectacolul „Cenușăreasa“ poartă mantia trecutului de poveste, cu inserții verbale și muzicale actuale, creat pentru copii, dar mai ales pentru copilul din fiecare. Este o dorință împlinită, în care imaginația unui copil a devenit poveste pe scenă, a crescut precum Alunul udat cu lacrimile Cenușăresei.

Duminică, 28 aprilie 2024, la ora 11:00 îi întâlnim pe „Prietenii Motanului Încălțat“, într-un spectacol cu scenariul și regia de Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu.

Spectacolul ne dezvăluie isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, care și-a propus să cucerească publicul de la oraș.

.

În luna mai ne bucurăm de spectacolele: „Pinocchio“, „Pupăza din tei“, „Povestea celor trei purceluși“, „Invitație la joacă“, „Rățușca cea urâtă“, „Elefănțelul curios“.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *