Programul Teatrului Colibri, la sediu și la Târgul de Paște

0

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova îi așteaptă azi pe copii la spectacolele „Cutia cu povești“ și „Invitație la joacă“, în Parcul Nicolae Romanescu, la Târgul de Paște organizat de Primăria Municipiului Craiova.

Așadar, astazi, 26 aprilie 2024, între orele 17:00 – 18:00, actorul Marin Fagu ne dă întâlnire în Parcul Romanescu – Zona Foișor, la „Cutia cu povești“, teatru la cutie / lambe-lambe / pentru o persoană, cu o durată de 5 minute, adaptare după „Pomul cel darnic“ de Shel Silverstein, o creație de Geo Dinescu și Marin Fagu. „Cutia cu povești“ va fi în parc și duminică, 28 aprilie, în intervalul 17:00 – 18:00.

Tot azi și tot în Parcul Romanescu – Zona Foișor, dar de la ora 18:00, ne bucurăm de „Invitație la joacă“, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

În week-end, la sediul Teatrului Colibri sunt programate spectacolele Cenușăreasa“ și „Prietenii Motanului Încălțat“.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, la ora 18:00 o cunoaștem pe Cenușăreasa“, într-un spectacol după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Duminică, 28 aprilie 2024, la ora 11:00 îi întâlnim pe „Prietenii Motanului Încălțat“, într-un spectacol cu scenariul și regia de Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu.

.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.  

Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Atenție! Agenția de bilete va fi închisă în perioada 01 – 06 mai, urmând să își reia programul normal marți, 7 mai 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *