Ringo Dămureanu, AUR: Doi dintre colegii de panou ai Olguței Vasilescu sunt în topul lenii la Bruxelles, soțul e campion absolut!

0

Deputatul de Dolj Ringo Dămureanu a atacat în conferința de presă de miercuri afișajul electoral al coaliției de guvernământ, pornind de la panourile care o prezintă pe Lia Olguța Vasilescu, alături de europarlamentarii, Marian Tudose, Claudiu Manda și Rareș Bogdan.

„Am văzut în Craiova niște panouri imense, plătite de înă nu știm cine. Acolo veți vedea trei bărbați și o femeiea. o femeie cu funcție în municipiul Craiova, doamna Vasilescu, un soț care, deși însurat legal, votează la Bruxelles pentru identitatea de gen, pe domnul Tudose, suspectat că e prieten cu Bachus, plus Rareș Bogdan, supranumit, din motive necunoscute ruj roz. Ei bine, doi dintre cei trei europarlamentari care o însoțesc pe doamna Vasilescu pe afiș sunt camionii lenii la Bruxelles. Cel supranumit Olguțul este chiar campionul absolut, având în vedere pe primul loc la absențe în Parlamentul European se află un grec care e în pușcărie din 2021. Domnul Manda, deși, oficial, nu e în pușcărie, e în topul absențelor. Pe lângă că e mut, nici măcar nu dă pe-acolo. Rareș Bogdan, la fel, l-am văzut peste tot, la București, la Craiova, numai la serviciu nu l-am văzut. Cine se aseamănă se adună, cum se spune. Aș vrea să mă adresez în primul rând craiovenilor și doljenilor: dacă dumneavoastră credeți că această listă promovată de Olguța Vasilescu, merită să vă reprezinte, n-aveți decât. Lista AUR, începe cu Cristi Terheș, cel mai cinstit europarlamentar, cu Claudiu Târziu și Gheorghe Piperea, e cea mai bună și mai corectă listă. Vă asigur că niunul dintre ei nu va trăda, nu va defecta la alt partid și nu va lipsi din Parlamentul European. Noapte bună Craiova, noapte bună Lia Olguța Vasilescu!”, a declarat deputatul AUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *