PSD Dolj a contestat candidații PNL la primăriile comunelor Desa și Șimnicu de Sus, declarați incompatibili de Autoritatea Națională de Integritate (ANI), iar contestațiile au fost admise

0

PSD Dolj a contestat candidații PNL la primăriile comunelor Desa și Șimnicu de Sus, declarați incompatibili de Autoritatea Națională de Integritate (ANI), iar contestațiile au fost admise de instanțele judecătorești

Și în acest an, PNL Dolj continuă practicile PDL și vine în fața cetățenilor cu candidați pentru primării certați cu justiția. PNL dovedește și de această dată că ori nu cunoaște legile, ori vine cu soluții neserioase.

Este vorba de această dată de Gabriel Bădoiu – candidat la Primăria Desa și Jana Fulga – candidat la Primăria Șimnicu de Sus.

Mai precis, din anul 2019, Gabriel Bădoiu figurează pe lista celor declarați incompatibili de ANI pe motiv de conflict de interese de natură administrativă.

În ceea ce o privește pe Jana Fulga, Biroul Electoral de Circumscripție Șimnicu de Sus a respins candidatura la funcția de primar din cauza interdicției pe care o are de a ocupa o funcție sau demnitate publică până în august 2024. Ulterior, aceasta a contestat decizia la Judecătoria Craiova, însă acțiunea i-a fost respinsă.

PSD Dolj face un apel la toți candidații să se conformeze legii, din respect pentru alegători.

Biroul de Presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *