Ringo Dămureanu – AUR: Partidele extremiste PSD, PNL, UDMR și USR vor un sinistru BARNEVERNET în România!

1

            AUR se opune total și votează ”contra” proiectului de lege PL-x nr. 145/2023, aflat în dezbatere la Camera Deputaților, privind așa-numita ”organizare a activității de prevenire a separării copilului de familie”. Proiectul doamnei Firea și a ministerului fantomă pe care îl conduce e un veritabil instrument de a lua copiii de lângă familiile lor.

            Sub masca, aparent binevoitoare, a PREVENIRII SEPARĂRII copiilor de familie, partidele toxice și extremiste PSD, PNL, UDMR și USR deschid calea apariției și în România a unui sinistru BARNEVERNET.

            Acest Serviciu norvegian de protecție a copilului, reclamat în zeci de cazuri la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, a primit și condamnări de a returna copiii preluați abuziv de la părinți și de a le plăti despăgubiri și cheltuieli de judecată, pentru încălcarea drepturilor copilului și ale părintelui.

            În pofida numelui său aparent inofensiv, proiectul de lege dă posibilitatea statului să ia copiii din sânul familiilor, folosind forța, în cazurile în care copiii nu sunt vaccinați cu schema completă de vaccinuri, sau atunci când familia nu reușește să realizeze venituri suficient de mari ori atunci când copiii au un nivel de educație considerat insuficient.

            Acesta va fi un sistem de extragere a copiilor născuți în familii defavorizate, sărace, cu dizabilități sau, uimitor, care nu au decât un părinte unic susținător, care nu au schema completă de vaccinare sau au părinți fără acte de stare civilă. Primii vizați vor fi oamenii săraci, dar și persoanele cu dizabilități și persoanele de etnie rromă, fără a se limita la acestea.

            Suntem solidari cu protestele organizațiilor civice care spun ”NU!” acestei aberații venite din partea stângii globaliste, care țintește ideologic până și copiii, cărora le transmitem: “Jos labele de pe copii, ticăloșilor!”.

            Singura ”instituție” care poate avea grijă de copii e FAMILIA, compusă din unul sau mai mulți copii, plus părinți: tată și/sau mamă. Vom lupta pentru dreptul familiilor de români să își crească copiii fără mecanisme de presiune din partea Statului!

            Noi, AUR, suntem singurul partid parlamentar care a votat împotriva acestei legi la Senat și care, la Camera Deputaților, a cerut retrimiterea ei la comisii, cu amendamente.

            Datorită îngrijorării majore arătate de cetățeni prin: email-uri, sms-uri, mesaje pe rețelele de comunicații și proteste în stradă, AUR, în Biroul Liderilor de grup din Camera Deputaților, prin Liderul de grup, deputat Antonio Andrușceac, a reușit retrimiterea la comisiile raportoare a PL-x 145/2023.

            AUR are soluția: Lupta noastră este clară – orice lege care lovește în valorile adevărate vom încerca să o modificăm prin amendamente, astfel încât să devină cât mai inofensivă la adresa românilor. Chiar dacă în final vom vota contra ei, vom acționa pentru eliminarea celor mai nocive aspecte din lege.

            Așa am făcut în toate cazurile, de exemplu cu așa-numita lege a porcului, din care am eliminat interzicerea creșterii a mai mult de 5 porci în gospodăriile țărănești, la fel vom proceda și acum.

            Am depus 10 amendamente la această lege, făcute de senatorul AUR Ionuț Neagu. Deja am obținut promisiunea de a se elimina o parte dintre așa-numitele criterii de risc de separare a copilului de familie, inclusiv cele pe criterii de vaccinare.

            AUR rămâne singurul partid căruia îi pasă de români! Fiți alături de noi.

1 thought on “Ringo Dămureanu – AUR: Partidele extremiste PSD, PNL, UDMR și USR vor un sinistru BARNEVERNET în România!

  1. You are ѕo interesting! I do not suppose I’ve read a single thing like this before.

    So wonderful to discover someone with a few ɡenuine thoughts on this topіc.
    Really.. many thanks for starting thiѕ up. This
    website is somethіng that is required on the internet, someone with a little оriginaⅼіtу!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *