Marian Vasile, AUR: Nici nu știu dacă o să candideze Lia Olguța Vasilescu, și mie mi-ar fi rușine în locul ei!

0

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a constituit principalul subiect al conferinței de presă a AUR Dolj, derulată, mircuri, la cabinetul parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, toți vorbitorii pomenind-o pe reprezentanta PSD în contextul pregătirilor pentru alegerile din 9 iunie, când românii sunt așteptați să-și desemneze atât autoritățile locale cât și reprezentanții în Parlamentul European.

Cel mai îndârjit a părut însă consilierul local Marian Vasile, cel desemnat candidat al paritului la funcția de primar al Craiovei.

„Nici nu știm la ora aceasta dacă Olguța Vasilescu va candida, pentru că PSD nici nu și-a anunțat oficial candidatul. Adevărul e că, în locul ei, și mie mi-ar fi rușine să candidez. Eu, Marian Vasile, nu aș avea tupeul să vin în fața alegătorilor după 12 ani de zile fără un proiect major cu care să mă pot mândri și să mai cer un nou mandat. Faptul că a întreținut parcul Romanescu și Grădina Botanică, nu le putem încadra la proiecte majore. Sunt lucruri firești, ce țin de activitatea primăriei. Parcul Romanescu nu l-a făcut doamna Vasilescu, căci dacă l-ar fi făcut se numea Parcul Vasilescu la ora actuală. La fel și Grădina Botanică, unde cei care suntem craioveni, am copilărit, era acolo demult, n-a făcut-o doamna Olguța Vasilescu. Cred că e timpul să renunțăm la păcăleli și să ne apucăm de treabă, pentru că Craiova are nevoie de dezvoltare după 12 ani de stagnare sub conducerea PSD”, a spus Marian Vasile.

Candidatul AUR a mai pomenit și șansele opoziției de a obține fotoliul de primar al Craiovei, pe care le vede în creștere față de scrutinul trecut.

„Este clar la această oră că lupta pentru primări Craiova se va da între candidatul AUR și cel al PSD, fie că va fi Olguța Vasilescu sau altcineva. Oricum, cifrele ne spun că șansele de reușită sunt mari. În 2020, din electoratul prezent la vot, doamna primar a reușit să adune numai 34 de procente, ceea ce înseamnă că 66 dintre alegători aveau o părere proastă sau foarte proastă despre ea. Acum situația e și mai favorabilă, mai ales că nu mai avem atâția „iepuri” care să fragmenteze votul. Totul este să dăm un vot util și să dăm o șansă Craiovei. A umplut doamna Vasilescu și colegii ei de la PSD și din partidul comasat orașul cu panouri cu tot felul de cifre propagandistice. Păi dacă vreți cifre, vă dau eu cifre: 6000 de craioveni părăsesc orașul în fiecare an de când este condus de Olguța Vasilescu și PSD; în 12 ani 0 proiecte majore, 0 kilometri de canalizare pluvială în oraș”, a declarat Marian Vasile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *