Radu Preda, coordonator regional „România Renaște”: Mircea Geoană va candida la prezidențiale independent! Începem strângerea de semnături

0

O parte din susținătorii craioveni ai lui Mircea Geoană s-au întâlnit ieri seară, la Filarmonica Oltenia, sun umbrela ONG-ului „ROmânia Renaște”.

Coordonatorul craiovean Radu Preda, ex-parlamentar PSD de Dolj a fost însoțit de  Alina Inayeh –  analist de politici publice, coordonator pentru parteneriate cu societate civilă – Mișcarea „România Renaște!”, de Cezar Gheorghe – expert și analist agri-business, fondator AgriColumn și de Vlad Nerău – director pentru cercetare economică, „Intuitive Economics”.

A luat cuvântul, de asemenea, în fața fanilor adjunctului NATO, profesorul universitar Sevastian Cercel, de la Facultea de Drept a Universității din Craiova.

Radu Preda a dat asigurări asistenței că favoritul lor se va înscrie în cursa prezidențială și că are toate șansele să izbândească.

„Vă rog să nu mai luați în seamă fumigenele pe care partidele mari le lansează în ultima perioadă. Mircea Geoană va candida în mod sigur la alegerile prezidențiale și va candida independent. Din câte știm la această dată, primul tur al alegerilor prezidențiale are loc în septembrie, ceea ce înseamnă că, în două săptămâni, o să începem strângerea de semnături. Avem omul care are și pregătirea și anvergura să ocupe această funcție, cred că suntem cu toții sătui de experimente”, a spus Radu Preda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *