Studenții noștri pot mai mult, ediția a XI-a, la UCV

0

Conducerea Universității din Craiova a organizat cea de-a XI-a ediție a evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, în perioada 5-6 iunie 2024, între orele 09:00 și 17:00, în Centrul vechi al Craiovei (str. Frații Buzești). Deschiderea a avut loc miercuri 5 iunie, în prezența rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu.

                  În cadrul evenimentului, fiecare facultate a organizat un stand de prezentare, unde au fost expuse elemente și materiale de promovare ce reflectă specificul activităților desfășurate la cursuri și laboratoare. Studenții și cadrele didactice au prezentat vizitatorilor inovații tehnologice, precum roboți de ultimă generație, dispozitive inteligente și soluții inovatoare dezvoltate în cadrul proiectelor universitare. 

                  Pe parcursul celor două zile, au foat organizate și experimente pentru a oferi elevilor o perspectivă concretă asupra disciplinelor de studiu din cadrul Universității din Craiova.

                  Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” are ca scop stimularea creativității și implicării studenților în activități practice, contribuind astfel la dezvoltarea lor personală și profesională. Participarea la aceste activități sporește vizibilitatea oportunităților disponibile pentru studenți, promovează voluntariatul și încurajează un stil de viață sănătos prin activități recreative.

                 Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS).

                 Universitatea din Craiova are în structura sa 12 facultăți la care învață aproximativ 18.000 de studenți. 

           BIROUL DE COMUNICARE ȘI RELAȚII CU PRESA 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *