Teatrul Colibri Craiova, cu un nou spectacol în proiectul Student Internship

0

            Proiectul Student Internship continuă la Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova luni, 3 iunie 2024, la ora 19:00, cu spectacolul „O scrisoare pierdută sau O întâmplare adevărată“ montat la Universitatea de Arte din Târgu Mureș și prezentat în premieră la Craiova. Acesta este cel de-al doilea spectacol jucat pe scena Teatrului Colibri în cadrul proiectului Student Internship, primul fiind „Alice“, după Lewis Carroll, versiune muzicală semnată de Ada Milea, de care publicul craiovean s-a bucurat în luna martie.

Spectacolul„O scrisoare pierdută sau O întâmplare adevărată“ este adaptare după I. L. Caragiale cu inserții dramatice de Carmen Ghiurco, regia: Ioan Ardelean, scenografia: Măriuca Ignat. În distribuție îi regăsim pe Daniel Suciu, Anchita Ghimpu, Cosmin Ghibănescu,  Adela Ciocan, Mihai Rădoi, Petru Nistor, Sebastian Pop, Cristina Brumă, Mihaela Pop, Sergiu Ștefanache, Éva Deák, Costin Bucătaru, Dragoș Florea, Polya Zubati, Ariana Vintilă.

Spectacolul „O scrisoare pierdută sau O întâmplare adevărată“ este prezentat la Teatrul Colibri Craiovatot în parteneriat cu Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, cu care există o colaborare mai veche, studenți și masteranzi de aici susținând la Craiova spectacole și ateliere în cadrul festivalurilor Puppets Occupy Street și #InstaCraiova. În urmă cu un an, tot la Teatrul Colibri publicul i-a aplaudat pentru spectacolul „Eu sunt“, proiect co-finanțat de Corpul European de Solidaritate, sub egida Asociației April Hub.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Prețul biletului este 10 lei / persoană.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *