Bursa Generală a Locurilor de Muncă, date preliminarii la 15.05.2023

0

Vineri, 17 mai 2024, Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Dolj va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura cu sprijinul Fundației pentru Tineret, la sediul Casei Tineretului din Craiova începând cu ora 09.00.

În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 124agenţi economici.

Până la data de 15 mai 2024 şi-au anunţat participarea 19 agenţi economici.Din totalul de 373 locuri de muncă pe care aceştia le oferă, 37 sunt pentru persoanele cu studii superioare (inginer producție, șef șantier, inginer electromecanic, inginer electronist, specialist achiziții, șef birou etc) şi 336 locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii (confecționer, electromecanic, consultatnt vanzzări în asigurări, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat în construcții etc).

Precizăm faptul că  acestea sunt date preliminarii, iar agentii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală Locurilor de Muncă sunt asteptaţi să îşi depună  ofertele privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenția Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă interesați, de a cunoște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze/reorienteze profesional către ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *