GJMb Craiova, sancțiuni aplicate de jandarmi la meciul de fotbal Fotbal Club Universitatea 1948 – FC Hermannstadt

0

În urma meciului de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea 1948 – FC Hermannstadt, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 7 suporteri, cu amenziîn valoare totală de 1875 lei. Suporterii au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte (scaune, materiale pirotehnice) și au introdus în arena sportivă bannere cu conținut obscen.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *