IJJ Dolj: CAMPANIA DE RECRUTARE CONTINUĂ

0
  •  

 •         Mai sunt câteva zile până la data de 14 mai 2024 când este termenul limită de depunere a cererilor de înscriere la școlile militare de subofițeri pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română.
  •         Pentru sesiunea de admitere aprilie – iulie 2024, la școlile militare de subofițeri sunt scoase la concurs un număr de 700 de locuri, astfel:
  •         * La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, dintre  care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri pentru alte minorități.
  •         * La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, 3 dintre acestea  sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 locuri pentru alte  minorități.
  •         Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriadolj.ro sau pe site-urile celor două școli de subofițeri www.scoaladragasani.ro, respectiv www.jandarmeriafalticeni.ro.
  •        Cerererile de înscriere se depun până la data de 14 mai a.c., exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail resurse-umane@jandarmeriadolj.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 21 mai a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj din Craiova, str. Alexandru Macedonski, nr. 7, județul Dolj.
  •                   Detalii suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj, telefon 0251.534223, int. 24.412 / 24.657 sau pe site-urile celor două școli de subofițeri: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELATII PUBLICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *