Alec BLENCHE, unul dintre cei mai citiți autori de cărți pentru copii din România, vine la Craiova pentru a se intâlni cu iubitorii de povești, într-un eveniment organizat de Școala Anghelos

0

Alec BLENCHE, unul dintre cei mai citiți autori de cărți pentru copii din România, vine la Craiova pentru a se intâlni cu iubitorii de povești, într-un eveniment organizat de Școala Anghelos cu scopul de a cultiva interesul copiilor pentru lectură și de a promova educația bazată pe valori.

Școala ANGHELOS vă invită în “lumea virtuților” alături de scriitorul Alec Blenche și fiica sa, Emma, în spectacolul “Caută Binele” – un eveniment cultural pentru a cultiva interesul copiilor pentru fascinanta lume a poveștilor descoperite prin lectură.

În cadrul spectacolului, Alec și Emma vă vor purta pe tărâmul fascinant al cărților și al muzicii, într-o călătorie memorabilă prin văile lui Erus. Veți avea parte de scenete pline de învățăminte despre răbdare, generozitate, iubire și recunoștință, iar apoi veți putea să vă bucurați de cântece și dansuri pe ritmurile zglobii ale lui Jup, simpaticul pisoi năzdrăvan din cărțile lui Alec.

La finalul evenimentului, copiii și părinții lor vor avea ocazia de a participa la un dialog cu autorul Alec Blenche și de a primi autografe pe cărțile preferate.

Evenimentul este dedicat tuturor copiilor din Craiova, în special  celor cu vârste cuprinsde între 5 și 10 ani, părinților lor, precum și cadrelor didactice din ciclurile de învățământ preșcolar și primar.

Accesul la eveniment este GRATUIT, în urma completării formularului: https://bit.ly/3UR1y27

Evenimentul va avea loc pe 15 mai 2024, începând cu ore 17:30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, din Craiova.

Evenimentul este organizat de Școala Anghelos, în parteneriat cu Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri și Librarie.net cu scopul de a cultiva interesul copiilor pentru lectură și virtuți.

***

Alec Blenche a făcut studii de Drept și Pedagogie Muzicală, dar și-a descoperit adevărata vocație odată cu scrierea și publicarea cărților din seria Călătoriile lui Erus, care au devenit un adevărat fenomen, transformandu-l în cel mai citit autor de cărți pentru copii din România. Toate cărțile sale au un caracter educativ împletit în mod natural cu un umor specific. Astfel, Alec, reușește să capteze ușor atenția micilor cititori prin personaje și imagini de basm care te transpun rapid în lumea poveștilor.

Școala Anghelos propune o alternativă de educație bazată pe valori, capabilă să-i pregătească pe copii să răspundă provocărilor societății moderne, încurajându-i să învețe permanent, să descopere bucuria cunoașterii și să dezvolte prietenii. Totul, într-un mediu în care să se simtă ocrotiți, înconjurați de atenție și afecțiune. Școala Anghelos este autorizată de ARACIP și face parte din Rețeaua Școlară a Inspectoratului Școlar Județean Dolj

Persoană de contact:

Adrian Stănulică Fondator Școala Anghelos; E-mail: office@anghelos.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *