Ringo Dămureanu: Suntem gata de alegerile europarlamentare, AUR e cel mai pro-european partid

0

Deputatul de Dolj Ringo Dămureanu a declarat AUR drept cel mai pro-european partid înscris în cursa electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

„Suntem la conferința de presă a partidului AUR, după părerea mea cel ma pro-european partid. Spun asta pentru că e primul partid care a făcut gestul de a-și prezenta electoratului lista de candidați, listă pe care sunt onorat să mă aflu și eu. În același timp e partidul care susține cele mai corecte teme pentru Europa: o Europă a națiunilor, a valorilor sale autentice, o Europă a a credinței în Dumnezeu, a familiei, o Europă în liniile pe care le știm de 2000 de ani. Suntem parte a Europei și e normal să facem parte din acest concert și e normal să ne spunem punctul de vedere. Deviza noastră este „Patrioți în Europa”, a declarat deputatul la conferința de presă săptămânală a AUR Dolj.

Filiala județeană a AUR se declară pregătită și de alegerile locale din 9 iunie, trecând în revistă o parte din candidații înscriși în bătălia electorală, fie în calitate de candidați la consiliul județean, fie la fotoliul de primar în diverse localități din județ. Printre aceștia, actrița Alla Cebotari și rapsodul Ion Crețeanu.

AUR Dolj se înscrie în alegerile locale din 9 iunie cu candidați de primar și liste complete în nu mai puțin de 83 de unități administrațiv teritoriale din județ, după cum a precizat coordonatorul județean, Ionel Gheorghe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *