Anișoara Stănculescu, președinte PMP Dolj: Mergem mai departe împreună!

0

Cred că un rol major al unui lider este și acela de a forma și de a a promova noi lideri.
Am reușit în anii aceștia dedicați politicii să aduc lângă mine bărbați și femei, oameni cu experiență și care doresc binele comunităților din care fac parte. Am adus lângă mine și tineri cu energie, responsabili, dedicați interesului public.
Am un mandat de consilier județean pe care consider că îl onorez cum se cuvine. Am dobândit o experiență pe care vreau s-o împărtășesc și celor mai tineri.
De aceea am decis să susțin în locul meu pe lista Consiliului Județean a #AlianțeiDreaptaUnită pe unul dintre oamenii care au crescut politic lângă mine în ultimii 4 ani.
Voi rămâne liderul PMP Dolj și alături de colegii din USR si Forta Dreptei vom coordona campania pentru alegerile locale și europene din 9 iunie 2024.
Voi merge în campanie, zi de zi, alături de colegii mei. Am mare încredere în #MihaelaZmarandache, candidata #PMP pe lista #ADU la Consiliul Municipal Craiova și în #Ionuț #Liviu #Firoi, candidatul #PMP pe lista #ADU la Consiliul Judetean.
Sunt și voi fi alături de ei, așa cum voi fi alături de toți candidații PMP la funcțiile de primari și consilieri în localitățile din Dolj. Sunt oameni pe care vă puteți baza! Vin să vorbim despre viitorul comunitătilor dumneavoastră!
Mergem mai departe împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *