Lia Olguța Vasilescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat: Patru ani nu plec nicăieri, rog craiovenii să-mi dea și consiliul local!

0

Primarul în funcție și-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PSD. A fost însoțită la Biroul Electoral de Circumscripție de grupul de candidați la consiliul local, plus parlamentarii de Dolj și restul liderilor județeni social-democrați.

„Astăzi, am depus la Biroul Electoral Municipal o listă cu peste 35 de mii de semnături de la craiovenii care susțin candidatura mea la funcția de primar și candidatura consilierilor locali din partea PSD. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în acești ani. Am reușit să transformăm împreună Craiova și sper să continuăm să facem acest lucru. Știu că au existat tot felul de zvonuri, ba că plec ministru, ba europarlamentar, ba că m-am îmbolnăvit. Din punctul acesta de vedere campania din 2020 a fost cea mai grea din viața mea, pentru că multă lume mi-a reproșat că am părăsit Craiova. Vă asigur că patru ani nu mă mișc din Craiova. Îi rog însă pe craioveni să-mi dea și consiliul local, pentru că, fără o majoritate, nu putem merge în ritmul în care ne dorim. Ați văzut în alte orașe cum durează trecerea bugetului câte cinci-șase luni”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *