Astăzi, 16 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a

0

Astăzi, 16 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și proba E.c) – matematică sau istorie pentru elevii care au susținut simularea examenului național de Bacalaureat.

În județul Dolj, în urma finalizării probei,procentul de prezență la simularea probei scrise la matematică din cadrul Evaluării Naționale este deaproximativ 85% (84,57%). Un elev a fost eliminat fiind surprins asupra sa cu telefonul mobil.

La simularea probei scrise E.c) – matematică sau istorie din cadrul examenului național de bacalaureat, procentul de prezență este de 71,17%.Un elev a fost eliminat fiind surprins asupra sa cu telefonul mobil.

Mâine, 17.04.2024, elevii din clasele terminale de liceu sunt așteptați să susțină proba E.d) – proba la alegere a profilului și specializării.

Purtător de cuvânt,

Inspector școlar,Profesor Nicoleta Litoiu,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *