Astăzi, 15 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării județenea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și a examenului Național de Bacalaureat

0

Astăzi, 15 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării județenea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și a examenului Național de Bacalaureat.

În județul Dolj, în urma finalizării probei,procentul de prezență la simularea probei scrise la Limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale este deaproximativ 85% (84,99%). Un elev a fost eliminat, deoarece a fost surprins asupra sa cu telefonul mobil.

La simularea probei scrise la Limba și literatura română din cadrul examenului național de bacalaureat, procentul de prezență este de aproximativ 70% (69,91%). Un elev a fost eliminat pentru fraudă, fiind surprins în timpul examenului utilizând telefonul mobil.

Mâine, 16.04.2024, elevii de clasa a VIII-a sunt așteptați să susțină proba scrisă la Matematică în cele 139 de centre de examen constituite la nivelul județui Dolj, iar elevii din clasele terminale de liceu sunt așteptați să susțină proba E.c) – proba obligatorie a profilului și specializării (matematică sau istorie).

Purtător de cuvânt,

Inspector școlar,Profesor Nicoleta Litoiu, 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *