Ringo Dămureanu rupe pliantele PSD-PNL în Centrul Vechi: Olguța are ie chinezească. Cu care România țineți băi băieți?

0

Deputatul AUR Dolj și-a susținut conferința săptămânală de presă în centrul vechi al Craiovei, în apropierea noului sediu al CJ Dolj, însă țintele principale au fost candidații la primăria Craiova ai formațiunilor politice concurente.

În frunte, bineînțeles, cu primarul în funcție, Lia Olguța Vasilescu, reprezentanta PSD, pe care a acuzat-o că se folosește de „minciuni tipic pesediste” pe pliantele de precampanie, fie că e vorba de cele pentru alegerile europarlamentare, fie cele locale.

„Olguța Vasilescu s-a pus pe afișe cu barbatu-so, care voteaza la Bruxelles împotriva familiei tradiționale, dar și cu Rareș Bogdan, zis ruj roz, cel care a trecut direct de la desființarea pensiilor speciale la cursa pentru o pensie specială. Cică „Ținem cu România”. Care România, băi băieți? Poate cu echipa e fotbal, că, în rest, toate bogățiile țării le-ați dat la străini! Mai are un afiș doamna primar în ie chinezească. Unde o fi găsit ea în România ie cu ciucuri violet?”, a spus Ringo Dămureanu înainte de a rupe, demmonstrativ, pliantul Liei Olguța Vasilescu.

„Am somat săptămâna trecută pe colegii de la USR să nu-și pună candidat la Craiova și să-l susțină pe singurul candidat capabil să învingă PSD, fratele și colegul nostru Marian Vasile. Azi văd că au organizat o conferință de lansare, cu câțiva zeci de oameni din tot județul, în centrul Craiovei, pentru această doamnă Neagu. Pare o doamnă onorabilă, din poze, dar eu vă provoc să găsiți pe cineva care o cunoaște, din punct de vedere politic. În loc să vină alături de candidatul nostru, preferă să lanseze asemenea candidați iepure, care nu fac decât să crească șansele PSD. Nu aceasta e soluția domnilor de la USR sau USSR”, a continuat Ringo Dămureanu turul de prezentare a pliantelor de prezentare ale adversarilor.

De menționat că pliantul Emiliei Neagu a scăpat întreg, probabil un ultim gest de curtoazie fața ce colgii din opoziție.

Nu același lucru s-a întâmplat însă cu afișul candidatului PNL, Nicolae Giugea, care a fost la rândul său făcut bucăți.

„Am fost acuzat, în urmă cu patru ani că am dat o mână de ajutor acestui domn, care părea, la vremea respectivă, o alternativă la PSD. Am mai fost îndemnați, de-a lungul timpului să votăm la primăria Craiova soluții libereale, fie că a fost vorba de Mario Ovidiu Oprea sau de altcineva. Or fi fost soluții valabile la vremea rescpectivă. Acum însă liberalii adevărați trebuie să voteze un liberal adevărat, iar adevaratul liberal este Marian Vasile”, a mai spus Ringo Dămureanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *