Ringo Dămureanu, AUR: Orice partid care se consideră de opoziție să-l susțină public la primăria Craiova pe Marian Vasile, singurul candidat valabil, capabil s-o bată pe Olguța

0

Deputatul Ringo Dămureanu a făcut un apel către reprezentanții celorlalte partide la conferința de presă de joi să-l susțină pe candidatul AUR la primăria Craiova, Marian Vasile.

„Suntem pregătiți de alegerile europarlamentare. Mâine vom strânge toate listele din teritoriu, până mâine seară vor ajunge la sediul central AUR pentru ca AUR să depună listele de semnături chiar sâmbătă, peste două zile. Suntem în grafic și cu alegerile locale. Se strâng semnături, se pregătesc candidați, se validează. Săptămâna trecută l-ați văzut pe candidatul nostru la primăria Craiova, singurul în stare să bată în alegeri PSD-ul să le sune apa în cap, Marian Vasile. Este un consilier local cu ștate vechi, cunoaște administrație, cunoaște problemele Craiovei și ale craiovenilor. Aș dori să fac un apel public, către toate partidele care se mai consideră de opoziție și care mai cred în șansa Craiovei. Ar fi păcat să irosim această șansă. Rog USR, PNL, PMP, ALDE, ProRomânia și orice alt partid care mai există în afara PSD să își declare susținerea pentru singurul candidat valabil și autentic al opoziției, Marian Vasile. Știm că mulți membri ai acestor partide și-au exprimat dorința de a avea un candidat cu șanse să o bată pe Olguța Vasilescu. Acum acest candidat există”, a declarat deputatul de Dolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *