Cine sunt primii 36 de candidați la funcția de primar lansați de AUR Dolj

0

Alianța pentru Unirea Româilor și-a lansat sâmbătă, la Craiova, primii 36 de candidați pentru funcția de primar în localitățile din județul Dolj

În prezența Prim-vicepreședintelui AUR, Marius Lulea, a deputatului doljean Ringo Dămureanu, dar și a unui public numeros, format din membri și simpatizanți ai AUR Dolj, dar și ai filialei județene a Partidului Republican, la sala ”Constantin Brâncoveanu” a Hotelului Ramada din Craiova a fost lansată prima serie de candidați care vor reprezenta AUR la alegerile locale, pentru funcția de primar.

Aproape 1000 de delegați au luat parte la acest eveniment, primul de această natură în județul Dolj, AUR fiind partidul care ”sparge gheața” și la alegerile locale, după ce, în iulie 2023 și-a lansat și candidații la europarlamentare.

Evenimentul a început cu intonarea imnului național ”Deșteaptă-te române”, interpretat de actrița craioveană de origine basarabeană Alla Cebotari, susținută vocal de toți participanții.

Au ținut discursuri în deschiderea evenimentului Prim-vicepreședintele Marius Lulea, deputatul Ringo Dămureanu, dar și consilierul local craiovean Marian Vasile.

Moderatorul evenimentului, Liliana Borceanu, a făcut o scurtă descriere a fiecărui candidat prezentat.

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook: Alianța pentru Unirea Românilor Dolj.

Iată lista candidaților lansați astăzi:

MUNICIPIUL CALAFAT: Ciobanu Lucian

ORAŞ DĂBULENI: Belu Marian

ORAŞ FILIAŞI: Gîngu Lucica

ALMĂJ: Istici Laurențiu

ARGETOAIA: Bălă Marian

BISTREŢ: Khenafi Paula Maria

BOTOŞEŞTI-PAIA: Mihalache Nelu

BRABOVA: Șulea Liviu

BRALOŞTIŢA: Hantea Ioana

CATANE: Staicu Cătălin

CERĂT: Banciu Marian

CERNĂTEŞTI: Stancu Ramona

CETATE: Văcaru Florea Dorinel

COŢOFENII DIN DOS: Gruia Cristinel Petre

DESA: Goge Petrică

DOBREŞTI: Șuta Luiza Mihaela

DOBROTEŞTI: Roșu Horia Silviu

DRĂGOTEŞTI: Păduraru Dumitru

FĂRCAŞ: Speriuș Nicolae

GALICIUICA: Giurgea Mirela

GHINDENI: Guță Ion

GIUBEGA: Dumitru Mircea

GOIEŞTI: Barbu Irinel

GRECEŞTI: Ionițoiu Robert Emilian

IZVOARE: Mită Mișu

MALU MARE: Dicu Cătălin Alexandru

MISCHII: Pomană Ion

NEGOI: Iorga Florin

PLENIŢA: Grămescu Sorin

PODARI: Ureche Marius Cosmin

RADOVAN: Gherman Alexandru Ioan

SCAEŞTI: Lăpădat Anton

SILIŞTEA CRUCII: Ghiță George

ŞIMNICU DE SUS: Bulumaci Valentin

TEASC: Bădoi Anișoara Adriana

VÂRVORU DE JOS: Popa Ionuț Sabin

Evenimentul a fost închis de Coordonatorul județean AUR, Ionel Gheorghe.

După încheierea lansării, cea mai mare parte a participanților s-au deplasat într-un marș prin Craiova, pe străzile Calea București, Unirii, A.I. Cuza și Lipscani, până la sediul regional AUR, de pe Unirii.

”Cu această ocazie a fost lansată prima treime dintre candidați, mai exact cei care s-au înscris pe Platforma de merit a Partidului și au susținut interviul cu domnul Marius Lulea și Coordonatorul județean AUR, Ionel Gheorghe, care au desfășurat un eveniment local cu cel puțin 25 de participanți și au avansat propunerea de listă de consilieri locali, urmând ca pentru restul candidaților să procedăm similar, în săptămânile imediat următoare”, a declarat deputatul Ringo Dămureanu.

În următoarea etapă, vor fi lansați încă cel puțin 32 de candidați, mai exact pentru Municipiile Craiova și Băileşti și pentru comunele Afumaţi, Amărăştii de Jos, Bârca, Bratovoeşti, Brădeşti, Bulzeşti, Calopăr, Caraula, Ciupercenii Noi, Drănic, Galicea Mare, Gighera, Işalniţa, Întorsura, Lipovu, Maglavit, Moţăţei, Orodel, Ostroveni, Poiana Mare, Predeşti, Rojişte, Sălcuţa, Sopot, Ţuglui, Unirea, Urzicuţa, Valea Stanciului, Vela și Verbiţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *