AUR Dolj, prima lansare a candidaților la locale. Ringo – candidat la președinția CJ Dolj, Marian Vasile – la prima ieșire în mijlocul filialei

0

Membrii și susținătorii AUR au umplut azi sala de festivități de la Ramada cu prilejul evenimentului de lansare a candidaților la alegerile locale. La întrunire a participat din partea conducerii centrale prim-vicepreședintele MArius Lulea, cel mandatat de altfel să dea binecuvântarea centrului și candidaților aruncați în luptă de partid.

AUR și-a lansat numai o treime dintre candidații la primăriile din județ, cei care au parcurs până acum toate etapele de selecție, inclusiv intevriulo cu reprezentantul centrulului, după cum a precizat deputatul Ringo Dămureanu, anunțat drept candidat AUR la funcția de președinte al consiliului județean.

Acesta a întreținut atmosfera la Ramada, cu îndemnnuri amintiri de la începuturile mai modeste ale filialei doljene și îndemnuri la luptă contra „partidului mafiot PSD”.

„În urmă cu patru ani nu eram nici pe jumătate, nici măcar pe sfert cât suntem acum, dar am reușit, cu 25 de oameni să batem județul, să batem Oltenia și să strigăm că e nevoie de schimbare, de un altfel de partid. La demonstrația din 2020 din fața Guvernului spuneam că în România sunt două tipuri de partide: AUR și restul. Puțini au înțeles atunci, dar iată că acum tot mai mulți români realizează acest lucru. Propaganda sistemului nu mai funcționează pentru că românii s-au deșteptat. Nu este vorba doar de un nou partif, ci de o speranță pentru România . În special aici în Oltenia avem d eluptat cu o cangrenă, care a pus stăpânie pe această regiune și acest județ. Aceasta se numește partidul mafiot PSD și clanul Vasilescu – Manda. Este o mare bucurie ca astăzi să lansăm prima treime din candidații la alegerile locale. Adevărați oameni, adevărați creștini, adevărați luptători. Au trecut deja mai multe etape și deja suntem parteneri în alegerile locale ăn calitate de candidat la președinția consiliului județean și candidați la primărie, am avut acțiuni în toate aceste localități, au propus liste de candidați la consiliul local și oameni d eîncredere ăn secțiile de votare, ceea ce înseamnă că nu snt singuri și, în plus, au trecut interviul cu prim-vicepreședintele partidului. Sunt oameni în care avem toată încrederea că pot produce schimbarea la nivelul fiecărei comune”, a spus Ringo Dămureanu.

La lansarea AUR a participat și Marian Vasile, prezumtiv candidat AUR la primăria Craiova, prezentat însă deocamdată ca și „consilier municipal” în funcție.

„Sunt craiovean get-beget sunt tatăl a doi copii și vreau ca aceștia să rămână în Craiova. An de an pierdem tineri. Pleacă din Craiova în căutare de locuri de muncă bine plătite care există în alte orașe. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că investitorii de ocolesc! Nu din cauza infrastructurii rutiere ci din cauza administrației. Am avut parte la conducerea orașului de oameni dovediți ca vinovați de corupție sau, ca acum, o administrație PSD închisă. Sa ne aducem aminte că doamna primar nu mai ține audiențe de ani de zile, nu mai merge în rândul oamenilor, n-o mai vede nimeni în autobuz sau în piață. O vedem trecut cu mașina în fugă. Sunt mândru că sunt aici și am încredere în dumneavoastră că în 2024 vom opri declinul României, al Craiovei și al județului Dolj”, a spus Vasile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *