Ringo Dămureanu a început prezentarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare la Craiova. Piperea, prințul Sturza și Mara Nicolescu printre invitați

0

Deputatul de Dolj a transformat conferința săptămânală de presă a filialei județene a AUR în eveniment de prezentare a candidaților partidului la alegrile europarlamentare din 9 iunie. Cinci dintre reprezentanții AUR în cursa pentru un loc în legislativul european au participat la conferința de presă alături de RIngo DĂmureanu, el însuși prezent pe lista de Bruxelles a formațiunii conduse de George Simion.

Lotul de candidați AUR prezenți la Craiova i-a avut în componență de actrița și regizoarea Mara Nicolescu, pe prințul Dimitrie Sturza, plus un trio de calibru de juriști: avocatul Nicolae Vlahu, lector – universitar doctor Georgiana Teodorescu, dar și celebrul avocat și cadru universitar Gheorghe Piperea.

„Avem azi în față un prim grup de candidați la alegerile europarlamentare cu care venim în fața dumneavoastră. Sunt oameni cunoscuți, oameni care au realizat ceva în viața lor din punct de vedere profesional, oameni care vor reprezenta cu cinste România și care se vor bate în Parlamentul European pentru principiile noastre”, a delcarat Ringo Dămureanu, pe post de maestru de ceremonii la prezentarea colegilor de pe lista AUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *