Ringo Dămureanu, AUR: Suntem pregătiți de alegeri. Nu suntem colonie și nu ne temem de Ursula și gașca ei!

0

Deputatul Ringo Dămureanu a ținut să comenteze în stil propriu recentul congres al PPE organizat la BUcurești, pe care îl consideră o tentativă a popularilor europeni de a „resuscita” PNL.

Parlamentarul de Dolj susține că filiala doljeană a AUR va fi gata de alegeri în scurt timp. „Suntem pregătiți! Chiar dacă cei din coaliția de guvernare, mai ales partidul antinațional liberal și-au chemat aliații la București. Nu ne e teamă de Ursula și de gașca ei de escroci, care au furat sute de miliarde de euro în pandemie, au venit acum să mai dea un tun, să mai dea o răsuflare PNL. Ciucă, Iohannis abia mai sufllă, iar ei cred că pot să-i resusciteze. Cum îndrăznesc Ursula și Nehammer, acest premier dintr-o țară neprietenă a României, care ne-a făcut atâta rău în chestiunea Schengen, să vină să ne sfideze? Nu suntem o colonie, iar poporul român va găsi resurse să se organizeze pentru aceste alegeri. Vom fi pregătiți. Vom avea candidați la primării și consiliile locale în toate localitățile din Dolj, lista pentru consiliul județean a fost transmisă la București în urmă cu o săptămână, iar în curând vă vom invita la evenimentul de prezentare a candidaților, inclusiv a candidatului pentru primăria Craiova”, a declarat Ringo DĂmureanu, la conferința săptămânală de presă a AUR Dolj.

Deputatul AUR a criticat și ultimele evoluții de pe scena politico-administrativă locală. „Deplângem și ceea ce se întâmplă la nivel local, cu o altă doamnă, din Craiova de astă dată dar cu corespondență directă la Ursula prin soțul ei. E vorba de doamna Lia Olguța Vasilescu, care atentează iar la viitorul orașului nostru. Contractăm zeci de milioane de euro de la bănci în timp ce aruncăm bani pe geam pe diverse proiecte, melodii, concerte și povești cu zâne și păpuși și pe alte asemenea inițiative idiosincratice cu cu care aceste personaje străine de interesele Craiovei vor să-și satisfacă orgoliul. Craiova are nevoie de soluții mult mai serioase decât le propune Olguța și mafia PSD aflată la conducere în Dolj”, a mai spus Dămureanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *