„Prietenii Motanului Încălțat“ și „Crăiasa Zăpezii“ la început de martie, pe scena Colibri

0

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova își așteaptă publicul în primul week-end din luna martie la întâlnirea cu actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Emanuel Popescu, Cosmin Dolea.

Sâmbătă, 2 martie 2024, la ora 18:00 îi întâlnim pe „Prietenii Motanului Încălțat“, într-un spectacol cu scenariul și regia de Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu. 

Spectacolul ne dezvăluie isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, care și-a propus să cucerească publicul de la oraș.

Duminică, 3 martie 2024, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul „Crăiasa Zăpezii“, adaptare după H.Ch. Andersen, regia Laurențiu Tudor, cu actorii: Alis Ianoș și Cosmin Dolea, voice over: Ionica Dobrescu, Geo Dinescu, video mapping: Marin Fagu. Spectacolul se adresează unui public de peste 5 ani. 

La fel ca în povestea lui Andersen, tot ceea ce ne trebuie e un prieten care ne ia de mână, ne îmbrățișează cu drag și ne scoate din Palatul de Gheață.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. 

Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *