Primăria Craiova anunţă că, în ziua de 26.02.2024, pentru partida de fotbal dintre UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC VOLUNTARI, se va restricţiona circulaţia rutieră

0

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 26.02.2024, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC VOLUNTARI ce va avea loc pe Stadionul Ion Oblemenco, în intervalul orar 18:00 – 22:30 se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: 

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului;

       Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, respectiv între orele 20:00 – 21:45, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulație prioritară, pentru cele care deţin un tichet de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, pentru autovehiculele care transportă persoane cu handicap, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul. 

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite. 

       Mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *