Cioloș: După comasarea alegerilor, domnul Ciolacu ne anunță azi și comasarea PSD cu PNL. Cam așa încep regimurile autoritare

0

Dacian Cioloș atacă ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu pe tema calendarului de alegeri și a unei posibile alianțe cu PNL a social democraților.

„După ce politicienii au dezbătut săptămâni în șir pe tema comasării alegerilor, domnul Ciolacu ne anunță azi și comasarea PSD cu PNL, pentru că ”dacă ajungi în anumite funcții de stat trebuie să decizi ce e mai bine pentru România”. Cam așa încep regimurile autoritare, când cei ajunși într-o funcție de putere consideră de la un moment dat că “eu sunt poporul” și “eu știu cel mai bine ce vor oamenii”. Din păcate pentru Marcel Ciolacu și din fericire pentru România, încă avem alegeri în acest an și jongleriile politice pe care le gândesc liderii pentru a-și cimenta autoritatea pot fi dejucate la vot. Fricoșii din capul statului uită că românii au o mare aversiune pentru partidul-stat care controlează tot”, susține eoroparlamentarul Dacian Cioloș, fost premier.

Luarea de poziție a lui Cioloș vine după ce actualer șef al Guvernului, Marcel Ciolacu, în același timp președinte al PSD, a declarat azi că ia în calcul în cadrul discuțiilor cu PNL „o alianță electorală sau o alianță politică”, susținând că cele două formațiuni au o prioritate comună: „Prioritatea noastră, indiferent din ce partid facem parte, este să apărăm România de extremism”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *