Elevi – jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj

0

În perioada 05 februarie – 15 martie 2024, 18 de elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică.

Elevii – jandarmi, seria iulie 2023 – aprilie 2024, vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie, şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de îndrumătorii lor,   urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Viitorii subofiţeri vor desfăşura stagiul de practică  la structurile de pază pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs cât şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

          Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai  școlii militare de subofițeri.

                   Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *