27 de infracțiuni cu materiale explozive, descoperite de jandarmi, de Revelion

0

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova, la datorie  în minivacanța de Anul Nou         
Creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice care s-au desfășurat în zona de competență au fost principalele obiective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024.

          Totodată, pe lângă misiunile de asigurare a ordinii publice la manifestările organizate în spațiul public, jandarmii din cadrul celor două unități au participat și la misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat cu lucrători din cadrul I.P.J. Dolj sau în patrule independente, pentru a preveni și combate faptele antisociale.

          Astfel, pe timpul activităților desfășurate, au fost constatate 27 de infracțiuni cu 27 de autori la Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive și 9 infracțiuni cu 9 autori în cooperare cu structura de poliție.

          De asemenea, pe timpul misiunilor specifice jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au aplicat un număr de 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 22.600 lei.

          Rămânem în continuare la datorie pentru îndeplinirea atribuțiilor ce ne revin, asigurând ordinea și liniștea publică și fiind permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.

          Mulțumim tuturor cetățenilor care au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptate.

Relaţii Publice şi cu PubliculCompartimentul Informare, GJMb Craiova                                 IJJ Dolj                    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *