Craiovenii vor sărbători trecerea dintre ani cu Mira, Ralukași Balkanic Project, The SouthernCockroaches, cu începere de la ora 21.00, pe strada A.I. Cuza, zona Universitate.Deschiderea spectacolului de Revelion le va aparține lui DJ Emil Safta și MC Tom Crîngureanu, iar ora 24.00 va fi sărbătorită, la Craiova, cu un spectacol piromuzical.

Pentru organizarea și buna desfășurare a evenimentului, circulația rutieră va fi întreruptă începând cu data de 29.12.2023, ora 08:00, până în data de 01.01.2024, ora24:00, pe următoarele străzi:

  • str. Popa Şapcă;
  • str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şiintersecţia cu str.Arieș;
  • str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şiintersecţiacu str. A.I. Cuza.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulațieprioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele care transportă persoane cu handicap.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionatăobstrucţionează bunadesfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Până la startul Revelionului, craiovenii și cei care se vor decide să petreacă trecerea anilor în Cetatea Băniei, vor avea ocazia să viziteze Târgul de Crăciun, care îi așteaptă cu bunătăți pentru toate gusturile. Duminică, 31 decembrie 2023, porțile Târgului de Crăciun din Craiova se vor deschide la ora 14.00 și se vor închide la ora 01.00 noaptea.

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *