29 iunie 2024, noua dată a BCR Bucharest 10K GRAND PRIX

0

RunInBucharest anunță că noua dată desfășurare a BCR Bucharest 10K GRAND PRIX 2024 este 29 iunie (în loc de 22 iunie). Schimbarea datei este motivată de suprapunerea cu vacanța prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor.

Ne cerem scuze tuturor alergătorilor care s-au înscris și îi rugăm pe cei care au fost afectați de această schimbare să ne contacteze via register@runinbucharest.com și vom încerca să găsim soluții punctuale pentru fiecare situație în parte.

Despre RunInBucharest

RunInBucharest este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găduiesc anual astfel de competiții. Toate competițiile #RunInBucharest sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și World Athletics (Federația Internațională de Atletism). RunInBucharest a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică, iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de peste 100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate. RunInBucharest a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în România – www.voluntarinsport.ro. Site-urile oficiale ale RunInBucharest sunt: www.bucuresti21km.ro, www.bucuresti10km.ro www.bucharest-marathon.com, www.voluntarinsport.ro , www.runinbucharest.com  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *