Daniel Gheba, AUR: Împreună putem fi mai puternici!

0

Stimați locuitori ai județului Dolj,

Este o mare bucurie și onoare pentru mine să vă adresez un gând din suflet la final de an.

În primul rând, doresc să îl salut pe președintele partidului AUR, dl George Simion, pentru prezența sa la această conferință de presă și să îl reasigur că apreciem cu toțiiimplicarea și angajamentul dumnealui, care aduc un plus de valoare discuțiilor noastre.

Domnule președinte, doresc să vă mulțumesc sincer pentru lupta neîntreruptă pe care o duceți în slujba cetățenilor. Eforturile dumneavoastră dedicate în a asigura o reprezentare autentică și o voce puternică pentru populație reprezintă un exemplu demn de urmat.

De asemenea, doresc să exprim recunoștința mea pentru gradul înalt de colaborare și pentru înțelepciunea de a sprijini proiecte benefice pentru cetățenii români. Esențial este să ne amintim, indiferent de apartenența noastră politică, că menirea noastră fundamentală este să fim în slujba cetățenilor și să luptăm pentru binele lor.

În calitate de reprezentant al vostru în Parlament, îmi propun să vă reprezint interesele și să contribui la dezvoltarea județului nostru în fiecare zi. Anul care se apropie, 2024, este un an crucial pentru viitorul nostru, deoarece vom avea ocazia să ne exprimăm voința prin cele patru rânduri de alegeri electorale care vor avea loc. Este un moment în care putem modela traiectoria dezvoltării noastre locale și să aducem schimbări pozitive.

Partidul AUR va susține proiecte care să aducă beneficii durabile pentru toți cetățenii, să dezvolte infrastructura, să asigure accesul la educație și servicii medicale de calitate, precum și să sprijine mediul de afaceri local. Dorința mea este să vedem județul Dolj devenind un exemplu de unitate și progres.

În pragul sărbătorilor de iarnă, să ne amintim că suntem parte a unei comunități și că putem realiza mai mult împreună decât separat și îmi doresc să nu ne rătăcim niciodată uitând cine suntem, indiferent de curentele din jurul nostru și să transmitem mai departe urmașilor noștri ce ne-au transmis bunicii și preoții noștri în trecut.

Vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată, iar eu vă asigur că voi munci alături de dumneavoastră pentru a ne conserva unitatea națională și morala creștină. Împreună putem fi mai puternici!

Dumnezeu să fie prezent în casele noastre de Crăciun și în Noul An care va veni! Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *