AUR Dolj transferă din vechea gardă a Olguței Vasilescu

0

Apariție surpriză la conferința de presă de azi a AUR Dolj, la care filiala partidului lui George Simion și-a prezentat ultima achiziție. Este vorba de nimeni altul decât Alin Goga, fost apropiat al primarului PSD Lia Olguța Vasilescu și fost ocupant de funcții de conducere la nivel municipal și regional în Craiova.

În urmă cu un deceniu, Alin Goga era printre primii directori instalați în funcție de Lia Olguța Vasilescu, la puțin timp după ce a câștigat primul mandat de primar al Craiovei, acesta fiind numit la conducerea RAT Craiova, unitate din subordinea consiliului local. Ulterior, Goga a condus regionala CNAIR, DRDP Craiova, apoi a luat distanță de primar și de PSD.

Astăzi și-a anunțat intrarea în echipa AUR Dolj cu scopul declarat de a „elibera” Craiova. Goga și-a făcut intrarea în organizația AUR prezentând o carte de joc, o damă de inimă neagră, cu care a încercat să exemplifice frăția la nivel național și local dintre pesediști și liberali.

„Sunt onorat să fiu aici, am venit în calitate de simpatizant, sper să mă alătur echipei și să pun umărul la răsturnarea a ceea ce mulți numes deja o mafie atât familială cât și politică. Vă exemplific cu această carte de joc: acesta este Ciucă, acesta e Ciolacu. Vine rotativa guvernamentală și vă rog să-mi deosebiți pe Ciucă de Ciolacu, pe PSD de PNL. Vreau să vă spun că inițial luasem un popă, dar m-am răzgândit, pentru că Ciucă și Ciolacu nu sunt adevărați bărbați de stat, cum ar merita România. Sunt niște dame! Cum vom câștiga Craiova? Toate eșecurile care au fost în trecut au fost pentru că cei care au condus Craiova au făcut-o prin bani și cumpărând voturi. S-a umblat la consilieri locali, la anumiți lideri de partide. Nu vreau să le dau numele, e vorba de o doamnă și câțiva domni care s-au înțeles. Nicolae Giugea a pierdut alegerile în 2020 pentru că o doamnă s-a înțeles cu un domn din PNL, iar domnul Giugea a fost sabotat din interior. Eu am venit aici pentru că cred că e o echipă unită, fără trădători și se va schimba ceva în acest oraș, se va elibera orașul și va avea dezvoltarea pe care o merită”, a spus Goga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *