IJJ Dolj, O misiune „specială” a jandarmilor doljeni

0

Spiritul Crăciunului înseamnă mai mult a dărui decât a primi, iar când semenii noștri au nevoie de ajutor singurul răspuns pe care îl putem oferi este DA.

          În apropierea sărbătorilor de iarnă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj au desfășurat o misiune „specială”: una de suflet.

          Astăzi, jandarmii doljeni au devenit pentru o clipă Moș Crăciun și au adus daruri și zâmbete pe chipurile copiilor și membrilor a trei familii cu posibilități materiale reduse, astfel încât să se poată bucura de spiritul Crăciunului.

          Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și a dăruirii, iar pentru jandarmii doljeni a devenit deja o tradiție organizarea de acțiuni umanitare pentru sprijinul celor aflați în impas sau mai puțin favorizați de soartă.

          Gestul este unul făcut din suflet și cu inima deschisă pentru că, de cele mai multe ori, gesturile mici aduc bucurii mari și nimic nu poate fi mai frumos în prag de sărbători decât emoţia şi împlinirea pe care o simţi atunci când devii o parte din bucuria celorlalţi. 

                   Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *