TARG CARITABIL DE CRACIUN ,,WHAT’S YOUR SUPERPOWER THIS CHRISTMAS?”

0

Vineri, 15 decembrie 2023,  incepand cu ora 17:00, Asociatia Dincolo de azi impreuna cu Departamentul de Studii Anglo Americane si Germane al Facultatii de Litere, Universitatea din Craiova  organizeaza cea de-a treiaeditie a Targului Caritabil de Craciun ,,WHAT’S YOUR SUPERPOWER THIS CHRISTMAS?”

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru implementarea unui program complex de psihoterapie destinatcopiilorcu afectiuni oncologice din cadrulSecției de Oncopediatriea Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova șiparintilor acestora.

Parteneri ai asociatiei, copii și părinți deopotrivă vor confecționa decorațiuni de Crăciun și vă vor pregăti alte surprize festive, iar dumneavoastră, invitații noștri, vă veți putea bucura de oricare dintre acestea în beneficiul copiilor pe care dorim să-i ajutăm. Evenimentul include și un concert susținut de colaboratori și invitați ai Asociației.

Va asteptam in locatia Hotelului Restaurant ROYAL Craiova, str. România Muncitoare nr. 88

Ne bucuram să fiți parte din comunitatea Dincolo de azi.

Dincolo de azi suntem NOI. Împreună!

Site:www.dincolodeazi.ro

Despre Asociația Dincolo de azi – Asociatia Dincolo de azi – DA  s-a implicat încă de la înființare în susținerea comunității din regiunea Olteniei prin acțiuni și campanii de amploare. Dincolo de acțiunile punctuale de sprijinire a copiilor și familiilor defavorizate, Asociația Dincolo de azi a investit și oferit sprijin pentru spitale asigurând medicamente, consumabile și echipamente medicale in special Sectiei de Oncopediatriesi Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgența Craiova. De asemenea, de la începutul pandemiei Coronavirus, asociația a sprijinit spitalele prin donații de echipamente medicale. Mai multe detalii despre proiectele asociației: http://dincolodeazi.ro sauhttps://www.facebook.com/DincoloDeAzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *