SC Salubritate Craiova SA, prestări servicii, comenzi online, direct pe site

0

Salubritate Craiova pune la dispoziția clienților servicii de închiriere utilaje, dezinsecție-dezinfecție-deratizare, preluare deșeuri din construcții și demolări, precum și prelare deșeuri reciclabile.

Acum comenzi simple, inclusiv online, prin formularele de pe site-ul societății, prin email sau telefonic, prin dispecerat,

Salubritate Craiova pune la dispoziția dumneavoastră și serviciul de închiriere utilaje.

Astfel, peste 13 utilaje tehnice pot fi închiriate de la societatea noastră, pentru activități precum măturatul mecanizat, spălatul sub presiune sau transportul de materiale ori alte obiecte voluminoase.

Flota de utilaje disponibile pentru închiriere este compusă din următoarele vehicule:

 • automăturători mecanizate, marca FORD, EURO 6, cu instalații de măturat mecanizat, cu o capacitate de 7 metri cubi;
 • automăturătoare, marca DAF Scarab, EURO 6, cu instalație de măturat mecanizat, cu o capacitate de 7 metri cubi;
 • automăturătoare Scarab cu instalație de măturat mecanizat, cu o capacitate de 3 metri cubi;
 • automăturătoare marca Tennant cu o capacitate de 0,5 metri cubi;
 • multifuncționale marca Ford, MAN dotate cu container de 10 metri cubi și cu bazine de 6.000 de litri, cu instalații de spălat;
 • multifuncționale marca Ford, Euro 6, dotată cu bazin de 10.000 de litri și instalație de spălat;
 • multifuncțională marca Ford, Euro 6, echipată cu bazin de 12000 de litri şi instalație de spălat;
 • multifuncțională marca Ford, echipată cu instalație de ridicat tip hooklift și container de 20 de metri cubi;
 • încărcător frontal, buldoexcavator, Caterpillar 428 F;
 • încărcător frontal TIH 445;
 • instalație mobilă de curățat cu abur, Meclean.

Dacă, în activitățile dumneavoastră, aveți nevoie un utilaj al Salubritate Craiova, din cele disponibile pentru închiriere, ne puteți contacta astfel:

 • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail, la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa la care doriți să fie prestate serviciile mai sus menționate și un număr de contact);
 • Prin Dispeceratul nonstop al Salubritate Craiova – 0251.422.733;
 • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

Salubritate Craiova are în gestiune serviciul DDD (Dezinsecție, Dezinfecție, Deratizare), efectuat pe domeniul public, pe aria municipiului Craiova, dar și în interes privat.

Societatea noastră este înregistrată de către Ministerul Sănătății și autorizată de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dolj dar și de către Direcția de Sănătate Publică Dolj să presteze aceste servicii.

Dezinsecția în municipiul Craiova are loc în clădirile instituțiilor publice, în blocuri, case, cămine de utilități, zone demolate și neconstruite, târguri, piețe, în subsoluri, precum și în toate spațiile verzi de pe suprafața Craiovei.

Dezinfecția este o operațiune de igienizare a spațiilor, realizată pentru a combate și preveni răspândirea germenilor și pentru a păstra un mediu propice sănătății umane. Echipele noastre realizează acest serviciu prin aplicarea produselor dezinfectante și respectarea timpului de contact.

Dezinfecția are trei utilizări majore: propriu-zisă, profilactică și de necesitate și poate fi realizată în spații de diverse feluri, de la depozite de deșeuri până la instituții publice ori mijloace de transport în comun.

Deratizarea reprezintă măsurile luate pentru a limita și stopa acțiunea rozătoarelor dăunătoare, cunoscute pentru disconfortul creat, dar și pentru calitatea lor de vectori de maladii transmisibile.

Colegii noștri efectuează deratizarea cu substanțe toxice pentru oameni și animale, plasate în cutii închise ermetic, lucru semnalizat pe toate echipamentele plasate pe domeniul public sau privat, alături de antidotul folosit, dar și de numărul de contact al Salubritate Craiova.

Serviciile DDD din portofoliul Salubritate Craiova pot fi efectuate și contra-cost, către clienți privați care au nevoie de acestea pentru spațiile în care își desfășoară activitatea, atât de pe raza municipiului Craiova, cât și în afara sa.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre de Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare, ne puteți contacta astfel:

Suntem siguri că v-ați întrebat, deseori, „ce fac cu deșeurile rezultate din construcții și demolări?”! Salubritate Craiova, autorizată în acest sens de Agenția pentru Protecția Mediului, vă pune la dispoziție serviciile de colectare și transport pentru astfel de deșeuri, realizate cu personal instruit și utilaje moderne, speciale pentru colectarea, transportul și depozitarea lor.

Modalități prin care vă puteți debarasa de deșeurile nedorite:

 • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa de la care doriți să fie colectate deșeurile și un număr de contact);
 • Prin Dispeceratul nonstop – 0251.422.733;
 • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

! În niciun caz nu aruncați aceste deșeuri la întâmplare, la platformele de gunoi sau în pubele! Ele pot distruge recipientele, autogunoiera și sistemul hidraulic de compactare al acesteia.

Mai mult, prin abandonarea molozului pe domeniul public ori pe terenuri virane, riscați amenzi usturătoare, aplicate conform H.C.L nr. 107/25.03.2021.

Totodată, vă sfătuim să nu efectuați aceste servicii decât cu societăți autorizate de către Agenția pentru Protecția Mediului, pentru a vă asigura că sunt respectate toate standardele de mediu impuse de legislația actuală.

Salubritate Craiova are în portofoliul său și serviciul RRR, ce se referă la Reciclare, Recuperare și Reutilizare, un principiu pe care încercăm, pe cât posibil, să îl aplicăm activ nu doar în practica, ci și în mentalitatea societății.

RRR înseamnă că noi preluăm de la dumneavoastră deșeurile reciclabile și le transportăm în locuri autorizate, astfel că aveți siguranța că deșeurile nu vor polua și vor fi depozitate corespunzător.

Ne referim aici la deșeurile care sunt colectate selectiv, adică hârtie-carton, sticlă, plastic (care include PET) și metal.

Dacă sunteți persoană juridică ori dacă reprezentați un agent economic sau o instituție publică și generați, prin activitatea dumneavoastră, astfel de deșeuri (hârtie, carton, plastic – inclusiv PET-uri –, metal, sticlă), puteți apela la serviciul de colectare deșeuri reciclabile astfel:

 • Online – prin completarea formularului de mai jos sau prin e-mail, la adresa office@salubritate-craiova.ro (în care veți menționa numele dumneavoastră, adresa la care doriți să fie prestate serviciile mai sus menționate și un număr de contact);
 • Prin Dispeceratul nonstop al Salubritate Craiova – 0251.422.733;
 • Fizic – printr-o cerere la sediul Salubritate Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *