Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023

0

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023

  • Meșteșuguri și Artizanat –
    Craiova

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Craiova (AIMM Craiova) organizează, în perioada 4 – 6 decembrie a.c., Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat – Craiova. Evenimentul se va desfășura în Foaierul Teatrului Național ”Marin Sorescu”, situat în strada Alexandru Ioan Cuza nr.11, Craiova.

Într-o lume dominată de tehnologie, este esențial să ne reamintim rădăcinile noastre culturale. La acest târg fascinant veți găsi o varietate impresionantă de produse realizate manual de meșteri talentați, fie că e vorba de obiecte din lemn prelucrate cu migală sau bijuterii unicat lucrate manual, veți fi captivați de frumusețea și autenticitatea acestor creații.
Acţiunile ce vor fi desfăşurate în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – Meșteșuguri și Artizanat – Craiova sunt: expoziţie cu vânzare a produselor şi serviciilor oferite de firmele participante, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *