Ringo Dămureanu: Suntem cel mai pro-european partid! Continuăm prezentarea candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare

0

Deputatul Ringo Dămureanu anunță continuarea evenimentelor de prezentare a candidaților AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Contrar celor susținute de neprietenii noștri, suntem un partid pro-european. Suntem cel mai pro-european partid din România. Spun asta pentru că suntem singurul partid care a ales să-și prezinte candidații la alegerile euro-parlamentare cu un an înainte de alegeri. Nu ca alte partide care îi țin ascunși până în ajunul alegerilor. Săptămâna trecută, la Târgu Jiu și Baia Mare a avut loc prezentarea listei candidaților pe care îi propunem pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Avem alături de noi profesioniști, oameni care și-au demonstrat fidelitatea pentru România și care au luptat pentru interesele românilor. Noi luptăm pentru dreptate, pentru egalitate, pentru ca toate națiunile europene să fie egale și să fie demne într-o Europă corectă a națiunilor. Aceasta este promisiunea noastră către români. AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să cunoască candidații pe care îi propunem.

  Și Caravana candidaților AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, intitulată ”Patrioți în Europa” a vizitat recent regiunea noastră. Viitorii europarlamentari s-au aflat vineri la Motru și Tg. Jiu (Gorj), sâmbătă la Drobeta Tr. Severin (Mehedinți), duminică la Craiova, Băilești și Calafat (Dolj) și luni la Slatina (Olt), unde candidații au ținut conferințe de presă și discursuri, s-au întâlnit cu cetățenii, au mers în piețe și pe străzi, pentru a afla ce îi preocupă pe olteni, ca să poată merge cu aceste doleanțe în Parlamentul European anul viitor. Printre candidați s-au aflat nume precum europarlamentarul Cristian Terheș, cap de listă pe lista AUR în 2024, Ramona Bruynseel, Felicia Akkaya, Laura Gherasim, Cristina Dumitrescu, Dragoș Dragoman, Elena Năstăsoaie, Simona-Maria Petcu, Aurelian Popa, actrița Mara Nicolescu, Monica Iagăr, campioană mondială și olimpică.

            Astăzi, joi, va avea loc un eveniment de lansare publică a candidaților la Rm. Vâlcea, în prezența liderilor AUR George Simion și Claudiu Târziu, iar duminică la Alba Iulia”, a declarat deputatul de Dolj la conferința de presă a organizației județene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *