GJMb Craiova, AVANSĂRI ÎN GRAD DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

0

Astăzi, 29 noiembrie a.c. s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată, s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

Din ordinul comandantului Grupării de Jandarmi Mobile “Frații Buzești” Craiova, colonel MIREA Cosmin au fost avansaţi în grad 2 ofițeri și 21 subofițeri.

Acestora li s-au înmânat noile grade însoțite de felicitări din partea conducerii Grupării de Jandarmi Mobile “Frații Buzești” Craiova pentru profesionalismul de care dau dovadă zilnic.

Totodată, 102 cadre ale unităţii au fost recompensate cu citare prin Ordin de Zi pe Unitate, diplome de merit, felicitări și mulțumiri pentru activitatea desfășurată, conform regulamentelor militare.

În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, pe data de 3 Aprilie şi de Ziua Națională a României, pe data de 1 Decembrie.

Felicitări tuturor celor avansaţi și mult succes în continuare!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *