“Drumul către Medalii”, un podcast inovator cu performeri ai sportului

0

[București, 28.11.2023]În contextul obiectivelor și al rolului său în promovarea sportului românesc și a valorilor sale, Agenția Națională pentru Sport anunță lansarea oficială a podcastului “Drumul către Medalii”, un proiect captivant care explorează poveștile inspiraționale și călătoria extraordinară a campionilor și specialiștilor din diverse domenii sportive.

Despre podcast:

“Drumul către Medalii”, proiect a cărui inițiativă îi aparține vicepreședintelui ANS, Gabriel Toncean,va reuni o serie de interviuri fascinante cu campioni consacrați, dar și cu specialiști care și-au pus amprenta în mod hotărâtor asupra lumii sportului, care își vor împărtăși experiențele, provocările și succesele din drumul către excelența sportivă. Fiecare episod va aduce în prim-plan nu doar performanțele sportive impresionante, ci mai ales eforturile, sacrificiile și momentele de învățare care au fost parte integrantă a călătoriei lor.

Invitați de excepție:

Podcastul “Drumul către Medalii” va găzdui o gamă variată de invitați, de la campioni olimpici, mondiali sau europeni și personalități marcante ale sportului, la tehnicieni și specialiști cu roluri esențiale în obținerea unor rezultate de excepție, care au marcat decisiv drumul spre performanță al campionilor români. Urmăritorii podcastului vor avea ocazia de a afla secrete din culisele antrenamentelor, precum și povestea umană din spatele fiecărui succes remarcabil, dar și de a privi dintr-o nouă perspectivă personalitățile lumii sportului și performanțele acestora, precum și sportul, în general.

Lansare:

Primul episod va avea regim de ediție specială, fiind lansat chiar de 1 decembrie, Ziua Națională a României, la ora 20:00, pentru a marca rolul vital al sportului în construcția națională, prin contribuția sa la formarea unei imagini pozitive, la consolidarea mândriei și a identității de neam, precum și la promovarea valorilor și culturii specifice României.

Ediția specială, realizată într-o formulă dedicată, va beneficia și de un invitat special: doamna Elisabeta Lipă va inaugura acest nou proiect al Agenției Naționale pentru Sport, din dubla sa ipostază, de președinte al instituției, dar și de multiplă campioană olimpică, deținătoare a titlului de “cea mai bună canotoare a secolului XX”.

Disponibilitate și acces:

Episoadele, cu o durată de 40-45 de minute, vor fi lansate în fiecare joi, la ora 20:00, fiind disponibile pe platformele Agenției Naționale pentru Sport, a căror listă poate fi regăsită mai jos. Fiecare episod va putea fi vizionat ulterior la orice oră, oferind urmăritorilor flexibilitatea de a explora și învăța din experiențele campionilor lor preferați.

Link-uri de social media:

YouTube ANS oficial: https://www.youtube.com/@agentianationalapentrusport

Facebook ANS: https://www.facebook.com/AgentiaNationalaPentruSport.Romania

Pagina web a Agenției Naționale pentru Sport integrează o secțiune dedicată care va cuprinde scurte materiale descriptive ale episoadelor deja lansate, precum și link-uri către platformele unde acestea pot fi vizionate: https://sport.gov.ro/uncategorized/drumul-catre-medalii/.

Moderator al podcastului va fi Roxana Ciuhulescu, profesionist cu o vastă experiență atât în sport, cât și în media, angajată a Agenției Naționale pentru Sport, în cadrul Serviciului Comunicare și Relații cu Publicul.

Parteneri:

“Drumul către Medalii” va fi realizat în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, instituție media națională care a susținut mereu performanța și care poate influența opinia publică, jucând un rol semnificativ în formarea unei societăți educate, conștientă de valorile sale și angajată în dezvoltarea sa. Fragmente din cadrul podcastului vor fi difuzate pe majoritatea canalelor platformei naționale.

Încurajăm toți iubitorii de sport și pasionații de povești captivante să se alăture călătoriei noastre, în”Drumul către Medalii”. Vă așteptăm cu nerăbdare în comunitatea noastră online și suntem siguri că veți găsi inspirație în fiecare episod!

Serviciul Comunicare și Relații cu Publicul

Agenția Națională pentru Sport

comunicare@sport.gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *