GJMb Craiova, măsuri de ordine și siguranță publică, Universitatea Craiova 1948 CS SA – FC Dinamo București

0

          Duminică, 12 noiembrie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal, dintre echipele Universitatea Craiova 1948 CS SA – FC Dinamo București, care se va disputa pe stadionul de fotbal Complex Sportiv Craiova, începând cu ora 16.00.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilorşi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, paza vestiarelor şiprotecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şiprotecţie, contractată de organizator. Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă, să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii şiliniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, adresăm spectatorilor următoarele recomandări:

 – să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

 – în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

 – părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Facem apel către susținătorii celor două echipe să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

           Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova mereu la datorie!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *