Universitatea din Craiova, prin Centrul de Resurse și Angajament Ford, alături de Casa de Cultură a Studenților din Craiova, organizează duminică, 5 noiembrie 2023, proiectul “Inițiativa TINERETULUI”

0

Universitatea din Craiova, prin Centrul de Resurse și Angajament Ford, alături de Casa de Cultură a Studenților din Craiova, organizează duminică, 5 noiembrie 2023, proiectul “Inițiativa TINERETULUI”. Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 18:00, în Parcul Tineretului din Craiova.

Tinerii pot participa gratuit la activități sportive, educative și cultural-artistice precum: meciuri de fotbal, baschet, tenis, teqball sau tenis de masa. De asemenea, au fost planificate competiții pe traseele din cadrul proiectului Basecamp, ateliere de escaladă, concursuri de dans, pictură pe pânză, dezbateri și multe alte activități susținute de structuri partenere ale Universității din Craiova.

Totodată, va fi organizat un meci demonstrativ de minifotbal, în cadrul căruia studente ale Universității din Craiova vor juca alături de echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Proiectul își propune să aducă în prim-plan tinerii ca motor al societății, sportul ca modalitate de petrecere a timpului liber și Parcul Tineretului din Craiova ca locație de desfășurare a activităților pentru studenți și tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *