MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ, FC U Craiova 1948 – FC UTA Arad

0

Duminică, 29 octombriea.c., începând cu ora 14:00, pe stadionul de fotbal Complex Sportiv Craiova, va avea loc partida de fotbal dintre echipele FCU Craiova 1948 și FC UTA Arad, dinSuperLiga României.

          Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a stadionului.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilorşi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şiprotecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şiprotecţie, contractată de organizator.

          Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, adresăm spectatorilor următoarele recomandări:

 – să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

 – în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

 – părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Facem apel către susținătorii celor două echipe să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

          Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova mereu la datorie!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *