Ți-ai pregătit costumul de Halloween? Ești gata de speriat? Hai să ne distrăm la Halloween Party în Centrul Comercial Auchan Craiovița!

0

Sâmbătă 28 octombrie, între orele 17.00-20.00, ne costumăm și responsabil ne distrăm.

Amenjăm un decor numai bun de fotografiat, dansăm alături de animatori simpatici, dar groaznic de distractivi, descoperim momente de magie cu Răzvi Magicianul șiiii… bineînțeles… colorăm, pictăm și ne jucăm. Nu uita să iei de acasă un borcan pe care să-l transformăm în felinar sau orice alt obiect reciclabil pe care să îl decorăm! Atelierele vor fi susținute cu ajutorul Florăriei Rhapsody.

Avem premii, nu de speriat, ci de luat acasă. Pentru căăăă… toamna asta aduce premii la tombola nostra o vacanță cu autorulota de 4 nopți și cazare 2 nopți la Pensiunea “La Felinaredin Rânca, plus multe alte premii și surpize, pe tot parcursul evenimentului. Iar dacă nu ești suficient de deghizat, animatorii noștri înzestrați te vor picta pe față de nerecunoscut.

Atentie! Evenimentul se adresează adulților și copiilor energici, dornici de socializare, costumați cât mai haios și ecologic, pentru o petrecere booombă! Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Susținem responsabil acest eveniment alături. Organizăm o paradă a costumelor ECO și vorbim despre învățarea celor 3 R (redu, reutilizeaza, reciclează), astfel încât copiii să fie ambasadorii sustenbilității. Cu cât te vei costuma mai ecologic, cu atât vei putea participa la mai multe tombole și câstiga premii.

Premiile sunt oferite de Agenția de Turism Start Tour și Smart Camper Craiova. Surprizele dulci vor fi oferite de cofetăria Cake Store.

În temeiul interesului legitim de a surprinde în imagini bucuria din cadrul evenimentului, se vor realiza sesiuni foto video în Centrul Comercial Auchan Craiovita, iar materialele se vor utiliza în mediul online (facebook, website,instagram, google buissnes location si youtube). Este posibil să te surprindem și pe tine sau copilul tău în aceste imagini foto/video. Prin participare îți dai acordul nescris. Poți intra pe site-ul www.cca.ro/gdpr pentru a consulta politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal și pașii de urmat dacă te vei descoperi în imaginile noastre și dorești anonimizarea sau ștergerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *