Măsuri de ordine publică asigurate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj cu ocazia manifestărilor religioase de Sf. Dumitru

0

Miercuri, 25 octombrie a.c., începând cu ora 18.00, jandarmi din cadrul               Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, în cooperare cu celelalte structuri ale M.A.I., vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru cetățenii care vor participa la manifestarea religioasă organizată la Catedrala Mitropolitană „Sf. Dumitru” din Craiova.

Pentru a veni în sprijinul celor prezenți la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine și siguranță publică și culoare speciale de acces, în scopul creării unor condiții optime de desfășurare a activității, astfel încât să fie respectate regulile stabilite în comun cu organizatorul, să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente.

        Procesiunea religioasă se va desfăşura pe traseul: Catedrala Mitropolitană Sf. Dumitru – str. Mihail Kogălniceanu – str. Arieş – Universitatea din Craiova – str. A.I. Cuza – Biserica Sf. Ilie – Catedrala Mitropolitană Sf. Dumitru.

De asemenea, începând cu ora 19.00, vor fi asigurate măsurile de ordine publică pe timpul ceremonialului de retragere cu torţe, ce se va desfăşura pe traseul Piaţa „Mihai Viteazul” – Calea Unirii – bulevardul Nicolae Titulescu – str. Amaradia – Brigada Multinaţională Sud – Est.

          Pentru buna desfăşurare a acestor evenimente, Jandarmeria Dolj face               următoarele recomandări:

– cei prezenţi să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile jandarmilor și regulile organizatorilor;

– să manifeste atenție pe traseele de deplasare;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite      ajutorul jandarmilor aflaţi în apropiere.

          Cu acest prilej, transmitem urări de sănătate şi un călduros „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir – patronul spiritual al orașului Craiova!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *