Misiunile de weekend ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

0

În perioada 20 – 22 octombrie a.c., jandarmii craioveni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice şi sportive ce vor avea locîn zona de responsabilitate. 

Amintim, în acest sens, cele mai importante activităţi la care vom participa, în perioada 20 – 22 octombrie a.c., astfel:

  • ,,Toamna Orșoveană”, ce va avea loc în municipiul Orșova, județul Mehedinți, în zona primăriei Orșova, manifestare la care vom asigura măsurile de ordine publică în perioada 20-21 octombrie a.c.;
  • Meciul de fotbal, dintre echipele CSM Cetatea Turnu Măgurele – ACS OltulCurtișoara care se va disputa pe Stadionul de fotbalMunicipalTurnu Măgurele, începând cu ora 17.00, vineri, 20.10 a.c..

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura  măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării acestor evenimente.

Concomitent cu misiunile de asigurare a ordinii publice, jandarmii vor participa în această perioadă și la misiuni de menținere a ordinii publice, atât în sistem integrat cât și independent, în zona de competență.

Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Pentru ca toate evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță, fără incidente, adresăm participanților următoarele recomandări:

  • Să respecte măsurile impuse de organizatori și indicațiile forțelor de ordine;
  • Să acorde atenție sporită supravegherii copiilor, precum și bunurilor personale;
  • Să nu se implice în evenimente ce ar putea perturba ordinea și liniștea publică;
  • În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova mereu la datorie!

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *