Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, recrutează candidați în vederea participării la conucursurile de admitere pentru școlile militare de subofițeri jandarmi

0

Vino în echipa noastră !

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, recrutează candidați în vederea participării la conucursurile de admitere pentru școlile militare de subofițeri jandarmi.

În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie, tinerii care doresc să devină jandarmi se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, unde sunt disponibile 700 de locuri pentru sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, după cum urmează:

La Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi, sunt în total 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), pentru bărbaţi şi femei fără discriminare.

La Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi, sunt în total 350 locuri (dintre care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), pentru bărbaţi şi femei fără discriminare.

Candidaţii trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să aibă vârsta de minimum 18 ani şi maximum 27 ani, împliniţi în anul participării la concurs şi să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Anunţul este publicat pe site-ul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, www.jandarmeriaolteniei.ro.

De asemenea se pot obţine informaţii suplimentare despre înscriere de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova sau la telefon 0251.534223.

Cerererile de înscriere se pot depune începând de azi până în data de 05 noiembrie 2023, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriaolteniei.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 24 noiembrie 2023.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *