AUR Dolj: Salariu minim în România de 5000 de lei și reducerea taxării la 25%

0

Cu un salariu de 2000-2500 de lei nu poți să ai un trai decent în România, de aceea mulți români aleg să plece peste hotare în căutarea unei vieți mai bune și a unor locuri de muncă mai bine plătite.

Împreună cu parlamentarii AUR am dezbătut situația economică în care ne aflăm în prezent și am găsit o soluție care ar îmbunătăți considerabil nivelul de trai al românilor: creșterea salariului minim brut la 5000 de lei cu taxare de 25%. Asta ar însemna că românii ar primi în mână 3750 lei.

Este o soluție care nu prejudiciază bugetul de stat și care ar aduce mai mulți bani celor care muncesc. De asemenea, propunem ca salariul minim brut să fie indexat automat cu rata anuală a inflației. Noi, cei de la AUR, ne opunem manevrelor blocului antidemocratic PSD-PNL de a sărăci și mai mult românii și cerem ca soluțiile noastre să fie luate în considerare.

PSD ne ia libertatea prin eliminarea numerarului

Proiectul fiscal asumat de Guvernul Ciolacu și declarat constituțional miercuri de Curtea Constituțională prevede limitarea plăților în numerar între persoanele fizice autorizate și persoanele juridice la 5000 de lei până la sfârșitul anului 2024. Deși premierul Ciolacu a încercat să liniștească românii, spunându-le că nu vor avea de suferit, adevărul este unul singur: prețul pentru eliminarea numerarului va fi plătit tot de omul de rând.

Într-o postare, PSD are tupeul să scrie că „numai evazioniștii” se opun limitării banilor cash, pentru că „oamenii obișnuiți nu vor avea de suferit”. Fals, pentru că dispariția cash-ului va afecta grav întreprinzătorii, care fie vor concedia angajați, fie își vor închide firmele.

Marea corupție și marea evaziune o fac societățile de stat – administrate de amantele PSD-iștilor și PNL-iștilor – și corporațiile – care finanțează campaniile PSD și PNL. Cum pe stăpâni și pe amante nu le poate supăra, Ciolacu ne pune pe NOI, ROMÂNII, să PLĂTIM datoriile făcute de guvernele PSD și PNL. AUR susține continuarea plății cu bani gheață și se opune măsurilor inițiate de Guvernul Ciolacu.

Vicepresedinte AUR Dolj Alexandra Stanciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *