„Sacrificii” pentru artă: Vicepreședintele CJ Dolj a răspuns doar de trei ori la telefon în timpul conferinței de prezentare a festivalului Maria Tănase

0

Centrul Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, organizează la Craiova cea de-a XXVII-a ediție a Festivalului – Concurs Național al Interpreților Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“, festival care celebrează 54 de ani de existență. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național „Marin Sorescu“, în perioada 23 – 27  octombrie 2023, și va începe cu preselecția concurenților, soliști vocali și instrumentiști, luni, 23 octombrie 2023, cu începere de la ora 10:00.

Managerul CJPCT Dolj, Amelia Etegan, a prezentat ediția din acest an într-o conferință de presă organizată ieri, 12 octombrie, la sediul CJ Dolj, la Palatul Administrativ din Craiova. Din partea conducerii administrației judțene i-a stat alături vicepreședintele Antonie Solomon, cel care are în aria de competență inclusiv instituțiile de cultură ale consiliului județean.

Mare pasionat de folclor și mereu gata să pună umărul la propășirea culturii tradiționale oltenești, Solomon a participat activ la conferință și a promis că va onora cu prezența chiar și festivalul propriu-zis. Dovadă că e conștient de importanța evenimentului, vicepreședintele CJ Dolj a răspuns la telefonul personal doar de trei ori pe parcurul conferinței de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *